Nyheter

Strezia investerar i revisionsbyrån Dalicus. En byrå med ett starkt digitaliseringsfokus.

My Sköld, © Strezia AB

Strezia ser en stor potential i den nyskapade revisionsbyrån Dalicus; där dess grundare och ägare My Sköld, tillsammans med sina kollegor, kommer erbjuda marknaden ett nytänk inom digitalisering av finansiella tjänster.

Vi på Strezia ser att marknaden efterfrågar ett helhetskoncept inom redovisning, revision och rådgivning. Därtill förändras marknaden allt mer och behovet av digitala tjänster kommer att växa kraftigt de kommande åren. Genom att kombinera vår kunskap och erfarenhet inom digitalisering av SaaS-tjänster, skapar vi en stark marknadsposition för revisionsbyrån Dalicus.

#En revisionsbyrå byggt av entreprenörer för entreprenörer

Vill du veta mer om Dalicus?
Besök dalicus.se

My Sköld, Grundare, ägare
m: 072-200 19 98
my.skold@dalicus.se

För information om Strezia och våra investeringar
Kontakta Kristofer Turland
kristofer.turland@strezia.com