Nyheter

Vi bygger ett innovativt IT-bolag med fokus på geografisk IT

Strezia etablerar IT-bolaget Geo Tailor AB

Med en kombination av expertis inom geografisk IT och den senaste tekniken strävar Geo Tailor efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som uppfyller kundernas behov och förväntningar. Företaget är dedikerat till att leverera innovativa kartlösningar och plattformar som underlättar datahantering, visualisering och analyser inom GIS-området.

Vi kan redan nu berätta om att vi ser ett enormt intresse från potentiella kunder och partners för Geo Tailor’s verksamhet. Det är en spännande tid för oss när vi märker att vår produkt GeoBox och våra tjänster inom geografisk IT väcker nyfikenhet och lockar till sig uppmärksamhet från marknaden.

Det stora intresset från potentiella kunder bekräftar att Geo Tailor har lyckats identifiera och möta deras behov på ett framgångsrikt sätt. Genom att erbjuda innovativa lösningar och enastående kundupplevelser har Geo Tailor lyckats fånga deras uppmärksamhet och skapa intresse för det verksamheten har att erbjuda.

Att också se intresse från partners är en indikation på att Geo Tailor rykte som en pålitlig och samarbetsvillig organisation sprider sig. Partnerskap är avgörande för att expandera bolagets räckvidd och nå ut till nya marknader och kundsegment. Genom att samarbeta med partners kan Geo Tailor dra nytta av deras kompletterande expertis och resurser för att skapa ännu mer värde för våra kunder.

För mer information
Kristofer Turland
+46 (0)703-122 170
kristofer.turland@strezia.com

Besök Geo Tailor’s hemsida:
geotailor.com