Nyheter

Strezia investerar i nya lägenheter i Costa del Sol.

Byggda med hög kvalitet
Våra nya lägenheter i centrala Fuengirola byggs med hög kvalitet av utvalda arkitekter och byggare. Dem kommer erbjuda genomtänkta planlösningar med sociala ytor och välplanerade ytor utomhus.

Sociala ytor
Köken är fullt utrustade med moderna vitvaror och har gott om plats för att umgås med familj och vänner. Vardagsrummen är rymliga och ljusa och har utgång till balkong eller terrass.

Ytor utomhus
Balkongerna och terrasserna är perfekta för att njuta av det spanska klimatet. De är rymliga och har gott om plats för att äta, sola eller bara koppla av.

Fantastiskt boende
Våra lägenheter är ett fantastiskt boende som kombinerar lyx, komfort och unik charm. De är perfekta för familjer, par eller grupper av vänner som vill njuta av en semester på solkusten.

Läge
Placerade i centrala Fuengirola, nära alla bekvämligheter. Du är bara någon minuts promenad från stranden, restauranger, barer och butiker.

Inredning
Inredda i en modern stil och har alla bekvämligheter du behöver för ett bekvämt boende. Köken är fullt utrustade med moderna vitvaror, badrummen är rymliga och stilrena och lägenheterna har gott om förvaringsutrymme.

Planering
Lägenheterna planeras att vara klara under 2025.

För information om Strezia och våra investeringar
Kontakta Kristofer Turland
kristofer.turland@strezia.com