Nyheter

Strezia öppnar ett extraordinärt kontor för business- & coworking i Fuengirolas bästa läge.

I augusti öppnar Strezia kontor i Fuengirolas bästa läge, Calle Marbella. Med flertalet mysiga fik och restauranger som granne och den underbara stranden runt knuten.

Hos oss får du tillgång till allt du behöver för en produktiv och trevlig arbetsdag. Kontoret kommer utrustas med moderna och ergonomiska möbler som främjar din komfort och välmående. Vi kommer erbjuda varma och kalla drycker samt en mångfald av godsaker för att du ska kunna njuta av en paus från arbetet.

Därutöver kommer vi erbjuda förstklassig service under hela veckan, så du kan alltid känna dig trygg och säker.

Drömmer du om att bo och jobba i Spanien?

Vi erbjuder unika boendemöjligheter för dig som vill bo och jobba i Spanien. Vår nyproduktion av moderna och bekväma lägenheter ligger endast 30 meter från stranden och 2 minuters promenad från kontoret.

Här har ni möjlighet att i lugn och ro fokusera på er verksamhet, gå ut och äta en god lunch på någon av alla restauranger i närheten eller ta en promenad på stranden. Det centrala läget underlättar för dig och dina gäster att smidigt ta sig till och från kontoret. Oavsett om du tar bilen eller kollektivtrafiken, har du smidiga förbindelser till kontoret. Tåget till och från flygplatsen avgår var 20:e minut.

Vill du veta mer?
Kontakta Kristofer Turland
kristofer.turland@strezia.com