Nyheter

Vill du bli en del av ett vinnande team?

Det är inte lätt att lämna ett tryggt jobb för att följa sin dröm. Många människor som arbetar i stora företag har stor erfarenhet och kompetens inom sina områden, men de känner sig begränsade av byråkrati och rutiner. De vill skapa något eget, något som gör skillnad och ger dem mer frihet och glädje. Men de är rädda för att misslyckas, för att förlora sin inkomst och sin status.

De behöver någon som kan stötta dem, inspirera dem och hjälpa dem att ta steget. Det är där Strezia kommer in i bilden. Strezia möjliggör bryggan som kopplar samman dessa talangfulla människor med andra likasinnade entreprenörer. Tillsammans kan de utveckla sina idéer, testa dem på marknaden och bygga upp sina egna företag.

Strezia ger dem inte bara finansiellt stöd, utan också mentorskap, nätverk och utbildning. Med Strezia blir det roligare och tryggare att starta eget. Strezia är din partner på vägen mot framgång.

Känner du igen dig? Vill du veta mer?

För mer information
Kristofer Turland
kristofer.turland@strezia.com