Om oss

Byggt av entreprenörer för entreprenörer.

Kort om Strezia

Strezia AB (556838-2401) är ett privatägt investmentbolag som grundades 2018 och ägs av entreprenören Kristofer Turland (via moderbolaget Strelitzia Holding AB); som specialiserat sig på att hjälpa företagare och dess bolag i tidig fas att nå sin fulla potential.

Strezia fokuserar på att stödja och främja innovativa småbolag med hög potential. Strezia investerar i bolag som har en unik affärsidé, en stark marknadsposition och en skalbar verksamhet. Strezia stödjer inte bara sina investeringar ekonomiskt, utan även operativt genom att bidra med sin expertis för att främja tillväxten i sina kunders verksamheter.

Strezia’s grundare Kristofer har verkat inom mjukvarusektorn sedan år 2000, både nationellt som internationellt. Han var grundaren och ägaren av det svenska mjukvarubolaget OptiWay AB, som grundades 2005 och såldes 2018 till Visma Group, som är Europas största molnbaserade mjukvarubolag (www.visma.com). Han arbetade också som vd för OptiWay AB mellan åren 2005 till 2020.

Sedan sin försäljning, har Kristofer startat upp en handfull företag inom fastighets-, juridik-, revision-, ekonomi-, IT-, och mjukvarusektorn.

Läs mer om vår bolagstruktur

Kort om oss

  • Mångårig branscherfarenhet inom mjukvarusektorn.
  • Grundat och byggt lyckosamma SaaS-företag.
  • Stort kontaktnät.

En engagerad partner

”Bolagssäljare ska känna sig trygga med att Strezia som ny delägare kommer att vara engagerad och hjälpa bolaget på bästa sätt, inte bara ekonomiskt utan också operativt”

Kristofer Turland, Strezia AB

Har du ett bra affärsförslag?